1. We think we have tackled most of the issues that were causing problems with some area's of the Community Forum. Email should be working again so you should get notifications of subscribed threads, etc. We are working on getting an SSL certificate so the "Website Not Secure" message goes away. Please let us know of any other issues you notice so we can address them.
    Dismiss Notice

Cannot see pictures on the forum.

Discussion in 'Site Questions' started by DDRAWZ, Dec 4, 2012.

  1. DDRAWZ

    DDRAWZ Intermediate Poster WMSTR Lifetime Member

    I use to be able to see pictures when I was on the forum. Now all i see is the discussion about the photo but no photo to look at.:Shrugs: Please help! Thanks
     
  2. Mike Bennett

    Mike Bennett Intermediate Poster WMSTR Lifetime Member

    Hmmm.. Well, it seems to be working for me. There is an option in the user control panel to disable pictures, possibly that got un-checked..

    Go to your user cp, scroll down to settings and options, click on edit options, scroll down and you will see a section titled thread options, there is a checkbox saying show images. If that isn't disabled, may be something on your computer..

    Hope this helps..
     
  3. M Kerkvliet

    M Kerkvliet WMSTR Past President Administrator WMSTR Lifetime Member

    Do you see links to the pictures? Do you see a red box with an "X" in it?

    Like Mike said, perhaps you disabled images in your control panel?

    Need a little more information to be able to help you out.
     
  4. DDRAWZ

    DDRAWZ Intermediate Poster WMSTR Lifetime Member


    I do not see any "X"s on any threads. The image box is checked in my control panel. I do see links and they do work.
     
  5. M Kerkvliet

    M Kerkvliet WMSTR Past President Administrator WMSTR Lifetime Member

    Everything is set correctly... This one is puzzling me. Is this happening on other computers you may use, or just one?

    Maybe you could try to clear all of your cookies and cache in the browser you are having trouble with.

    Try logging out and logging back in again... though that should not make any difference as you should not have to be logged in to see images.

    We still have trouble with some having to refresh the screen after log in to show themselves as logged in, but that should be a separate issue.

    Please do some experimenting and let me know what you find out.

    If others reading this thread are having similar problems, be sure to let us know.

    This forum software will be upgraded soon and hopefully that resolves some of these issues.
     
  6. DDRAWZ

    DDRAWZ Intermediate Poster WMSTR Lifetime Member

    I tried it on my phone and I get pictures. Must be with my computer. Sure got the gears turning though didn't it. Thanks for the help.
     

Share This Page